Wij bouwen
ijzersterke merken.


Als ondernemer wil jij gewoon kunnen doen waar jij goed in bent: je bedrijf runnen. En de rest? Dat laat je lekker aan ons over!

Hoe we dat doen?

We beginnen altijd met een strategische sessie. Omdat we alles, maar dan ook alles van jou en je bedrijf willen weten. Wij bieden een vogelperspectief en zoeken, net als eksters, de glimmende dingen uit jouw verhaal om dat te vertalen naar een strategie. De sessie duurt ongeveer twee uur en zorgt voor alle input die we nodig hebben om de basis van jouw merk sterk neer te zetten.

Aan de hand van deze sessie maken wij een driedelig merkdocument op, bestaande uit:

 

EEN ANALYSE EN VERTALING VAN JE MERK

In begrijpelijke, ‘hapklare’ brokken. We cut out all the bullshit en gaan naar de kern, met onder andere je missie, visie, kernwaarden, propositie, en doelgroep uiteengezet.

 

STRATEGISCH ADVIES
Onze eerste bevindingen over mogelijke kansen in PR, sales, marketing, social, en branding.

 

LOOK & FEEL
We stellen een moodboard samen die jouw merk visueel weergeeft.

 

Het merkdocument wordt altijd gepresenteerd. Dit geeft ons de kans om de geformuleerde analyse te toetsen. We hopen genoeg haakjes te geven waarop jij aangaat. Daarom ontstaat hier vaak een semi-spontane brainstorm. Dat is goed, want dat betekent dat het merk (opnieuw) begint te leven. En dat is stap 1 voor een sterk merk!

Waarom we zo werken
Wij geloven in doordachte, betekenisvolle branding. Om dat goed te kunnen doen, moeten we in jou als persoon en als bedrijf duiken. De basis die vanuit de strategische sessie komt, is als de fundering van jouw bedrijf. Want zonder fundering zul je nooit een sterk merk neer kunnen zetten. Als die fundering eenmaal is gelegd, gaan we verder bouwen.

Wat krijg je?

  • Strategische sessie (2 uur)
  • Merkanalyse
  • Advies & uiteenzetting kansen
  • Presentatie merkdocument
  • Advies vervolgstappen 

En dan?

Na het advies begint het pas echt. De implementatie. Wil je dat wij dit voor je doen? GRAAG!
Er is niets leuker dan vanuit de fundering verder bouwen aan het merk. Wij kunnen je hier bij helpen met onze ervaring en ons netwerk. En jij kan verder met datgene waar jij goed in bent. Doe je het liever zelf met ons aan de zijlaan, dan staan we je aan te moedigen en kun je ons invliegen wanneer nodig. De keuze is aan jou!


Een vervolgtraject zou kunnen bestaan uit een Brand Identity met ijzersterk logo. Of een fotoshoot om je bedrijf te profileren. Maar ook een social media plan om je online zichtbaarheid te vergroten of een marketingcampagne om nieuwe doelgroepen te bereiken. The sky is the limit!

Hebben we
je interesse?


“In some places of the world it is believed that seeing
one single magpie is an omen of bad fortune. Saluting it
is a way of showing the proper respect and warding
off bad luck.”