top of page

Jordi Meuwissen

Jordi had een duidelijke doel voor ogen: in plaats van dat hij als serial entrepreneur zelf weer een nieuw bedrijf zou gaan beginnen, wilde hij als business mentor andere gepassioneerde ondernemers op weg helpen.

Traject

Jordi had een duidelijke doel voor ogen: in plaats van dat hij als serial entrepreneur zelf weer een nieuw bedrijf zou gaan beginnen, wilde hij als business mentor andere gepassioneerde ondernemers op weg helpen.


Maar hoe maak je die stap?


Samen met Jordi hebben we zijn doelstelling helder gemaakt en hebben we gewerkt aan zijn verhaal. Tijdens de eerste stap van ons Personal Branding traject, een strategische sessie, hebben we hem flink aan de tand gevoeld.


Tijdens zo’n sessie willen we alles weten om zo de hoofdlijnen te snappen, maar ook om alle interessante details te kunnen verwerken in een persoonlijk merkdocument.


Het vertalen van hoe iemand is en wat hij doet, is een precies werkje, want hoe kies je wat je wel en niet laat zien? Wat is relevant om te delen binnen jouw doelstelling? En op welke manier vertel je online een aansprekend verhaal?


We durven met gepaste trots te zeggen dat het antwoord op deze vragen hebben gezorgd voor een online zichtbaarheid die Jordi heeft neergezet als waardevolle mentor.


Toen zijn merkstrategie op onder andere Instagram en LinkedIn doorgevoerd werd, hebben we hiernaast zijn merk visueel gemaakt in een website, logo, huisstijl en templates om zijn methodiek te ondersteunen.


Resultaten

Jordi's agenda staat bomvol afspraken met ondernemers die hij begeleidt, het aantal volgers op Instagram en LinkedIn blijft groeien en hij is momenteel de stap aan het maken om zijn 1-op-1 mentor producten uit te breiden naar jaartrajecten en lanceert binnenkort zijn eerste online programma.


Tegenwoordig zijn wij zijn strategische partner en werken wij met hem op vaste basis aan alles rondom zijn online content en Personal Branding.


www.jordimeuwissen.com

 
Cool, gepassioneerd, creatief brein en zo kan ik nog even doorgaan. Leontine maakt een brand tot ware kunst. Ze leeft het. Samen met haar partner Alex heeft ze mijn personal branding naar next level getild. Buiten haar stoere karakter en goed gevoel voor humor, durft ze je ook een spiegel voor te houden. Dit was ook de reden om Mister Magpie als strategische partner bij ons bedrijf Soulcamp te betrekken. En wat heeft ze onze brand weer ontzettend gaaf en doordacht neergezet! Dankbaar voor onze samenwerking!!

Deliverables Jordi Meuwissen

Personal Brand strategie, Contentstrategie, Logo en visuele stijl

Fotografie, Website, Templates, Werkboekbottom of page