top of page
BG-mistermagpie-socialmediastrategie.png

IJzersterke strategie, branding & online content voor wereldverbeteraars.
 

Waar heb je hulp bij nodig?

Hoe kan ik mezelf als ondernemer beter onderscheiden en mijn verhaal vertellen?

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

Hoe kan ik mijn bedrijf op
de kaart zetten en
klanten aantrekken?

 

Change the text and make it your own. Click here to begin editing.

Of het nou gaat om duurzaamheid of persoonlijke ontwikkeling, jij kan jouw missie, jouw roeping, tot diep in je botten voelen. Deze tot uiting brengen, en anderen mee krijgen in je verhaal - laat staan er een merk omheen bouwen...Dat is een heel ander verhaal.

We helpen bewuste ondernemers een sterk merk
rondom hun levensmissie te bouwen. Zij gingen je voor.

dopper-socialmedia-contentstrategie-door-mistermagpie.png
Fairytabs-logo-tandenpastatabletten-contentstrategie-door-mistermagpie.png
universiteit-van-nederland-uvnl-contentstrategie-door-mistermagpie.png

Als eigenaar van een merk en met een brein dat altijd ‘aan’ staat, is het soms fijn om iemand van buitenaf met een frisse blik naar de brandstrategie te laten kijken.

 

To the point op een professionele maar empathische wijze, zo ervaar ik Mister Magpie. Wat ik ontzettend knap vind is dat zij binnen 1 strategische sessie haarfijn snapte wat ik wilde en dit ook wist te vertalen in een concreet plan van aanpak.

 

Afspraken worden altijd nagekomen en ik ervaar ook veel pro activiteit. Ik zie dit echt als een langdurige samenwerking! 

nancy-ncy-mister-magpie-online-content-en-branding_edited.jpg

Nancy Pustjens

Founder NCY Essentials

Mister Magpie heeft een groot 'creative brain'.

 

De kick-off was een ‘strategische blauwdruk’ over wie ik ben, mijn doelgroepen, brand style, socials, kanalen, etc. Met een stukje (guided) voorbereiding van mezelf daarbij. Met een concreet advies. Ik vond dat erg waardevol.

 

Leontine is erg sterk in het vertalen van mijn abstracte ideeën en wensen naar concrete creatieve concepten. Daarbij vindt ze een goede balans tussen de creatieve en zakelijke kant. Daarbij weet ze ook te vertragen en versnellen waar dat zinvol is. Bovendien erg professioneel en prettig in de communicatie en samenwerking. Ik kan Mister Magpie van harte aanbevelen.

raymond-de-looze-diy-goeroe-auteur-260x260.png

Raymond de Looze 

Auteur DIY Goeroe
en founder Double OO

Mister Magpie is zo nauw betrokken dat ik soms het idee had dat het hun merk, bedrijf en lancering was ;-)

We hebben samen met Mister Magpie een strategieplan gemaakt, die we de "Big Bang" hadden genoemd, en een Big Bang is het geworden. Tot zover zijn wij tevreden met het resultaat die de campagne heeft opgeleverd. 

 

Ze vormen een ijzersterk duo die echt mij meegeholpen hebben om een goede strategie, tone of voice voor mijn merk neer te zetten.
Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking. samenwerking! 

peter-radix-fairytabs-socialmediastrategie_edited.jpg

Peter Radix

Founder Fairytabs

Mister Magpie heeft ons geholpen om via Instagram een jonge doelgroep te bereiken.

Door middel van een strategische sessie hebben ze input verzameld om tot de beste contentstrategie te komen.

 

Na het opzetten van de strategie hebben ze ook geholpen bij de uitvoering. Een fijne samenwerking met een mooi resultaat! 

Universiteit-van-nederland-strategie.jpg

Maurice van Wordragen

Directeur Universiteit van Nederland

Voor de ontwikkeling van mijn online programma had ik begeleiding nodig voor het inrichten van mijn marketingkanalen.

Voor de ontwikkeling van mijn online programma had ik begeleiding nodig voor het inrichten van mijn marketingkanalen. Mister Magpie heeft me met hun strategische sessies laten ervaren dat goede marketing pas effectief is als het vanuit mezelf komt.

 

Ik heb niet alleen mijn doelgroep en bedrijf maar vooral mezelf beter leren kennen dankzij de professionele begeleiding. Daarbij helpt het strategie advies uit hun handen mij enorm bij het effectief bereiken van mijn doelgroep. 

ties-klievink-financieel-planner.jpeg

Ties Klievink

Founder Moonshot

Financial Planning

Mister Magpie has been pivotal in polishing up our brand and giving it new life.

Beyond their creativity and vision, they are hardworking, intelligent, thoughtful, and above all authentic.

 

We definitely plan to keep working and growing with them, their input is invaluable!

cade-crystal-colloidal-socialmediastrategy-branding_edited.jpg

Cade von der Rosen 

CEO Crystal Colloidaal

Met onze strategische en creatieve skills, zetten we merken en Personal Brands neer voor ondernemers die een positieve impact willen maken op de aarde. Of het nou gaat om duurzaamheid of persoonlijke ontwikkeling, jij kan jouw missie, jouw roeping, tot diep in je botten voelen. Deze tot uiting brengen, en anderen mee krijgen in je verhaal - laat staan er een merk omheen bouwen...

 

Dat is een heel ander verhaal.

mister-magpie-merkstrategie-contentstrategie-branding_edited.jpg

ABOUT

Na een aantal jaar in verschillende sectoren te hebben gewerkt, kenden we de standaard communicatie riedeltjes en marketingtrucs wel. 

Hello Mister Magpie ontstond uit de enorme behoefte om onze passie en creativiteit te bundelen. Maar ook uit een drang naar vrijheid, en projecten waar we écht blij van worden. Na een aantal jaar in verschillende sectoren te hebben gewerkt, kenden we de standaard communicatie riedeltjes en marketingtrucs wel. 

 

Samen met ons groeiende team van medewerkers en freelancers bouwen wij aan merken die de wereld een stukje mooier maken. We hebben een unieke methode ontwikkeld om achter jouw ware verhaal te komen en die om te zetten tot een authentiek merk dat impact maakt. Naast de eerste strategische fase gaan we over tot de uitvoer. Want een mooi merk op papier is heel leuk, maar deze moet wel gaan vliegen… 

 

Met onze ervaring en ons netwerk zorgen we ervoor dat dit daadwerkelijk gebeurt. We kunnen hier uren over vertellen, maar liever duiken we in jou als persoon én als bedrijf.

Plan een gratis strategiegesprek

Hebben we je interesse? Mooi! Plan een vrijblijvend strategiegesprek. Dit is een digitale kennismaking van zo'n 30 minuten waarin we jouw hulpvraag bespreken en we onze eerste inzichten over jouw situatie met je delen. 

bottom of page