Behind the bird.

Twee sterke persoonlijkheden, samen nog sterker. Bevlogen, nieuwsgierig en een tikje brutaal. De norm? Die is er om mee te breken. Binnen de lijntjes? Daar houden we niet van. Kooitjes? Daar breken we uit!

leo04

Leontine Jacobs.

Creatief, daadkrachtig, analytisch. Wordt zielsgelukkig van sterke, betekenisvolle vormgeving. Daar ligt dan ook haar kracht. Ze is kritisch, neemt niks zomaar aan en trekt de norm in twijfel. Stelt de juiste vragen en is recht door zee. Een van de weinigen creatieven die daarnaast ook nog eens verrassend projectmatig, doelgericht en georganiseerd is. Ja, ze bestaan!
Creatieve oplossing nodig? Jouw branding naar een volgend niveau tillen? Leo is your girl.

lez

Alex Malone.

Alex is nieuwsgierig, creatief en enthousiast. Ze luistert net zo lang totdat jij iets zegt wat haar aan het denken zet.
Ineens slaat ze toe met een dosis enthousiasme en een bak ideeën. Ze is strategisch sterk. Elk idee is weloverwogen. Houdt niet van kritiek, maar kan het verdragen zolang
het bijdraagt aan een nog beter eindresultaat. Schroom dus niet om tegengas te geven waar nodig, want dat doet zij ook. Oog om oog, tand om tand. Stilzitten is geen optie!

Hello Mister Magpie onstond uit de enorme behoefte om onze passie en creativeit te bundelen. Maar ook uit een drang naar vrijheid, en projecten waar we écht blij van worden. Na beide een aantal jaar in verschillende sectoren te hebben gewerkt, kennen we de standaard communicatie riedeltjes en marketingtrucs wel.

‘Fake it till you make it’ is niet zo ons ding. Liever gaan we voor oprechtheid en dragen we bij aan mooie merken en initiatieven. Zo maken we op onze eigen manier de wereld wat mooier.

Zeg eens
hoi!


Contactgegevens:


Mister Magpie
Torenallee 36 – 34
5617 BD Eindhoven
hello@mistermagpie.nl
+31622778962
KvK: 73778842
Btw: 859661179B01